Over Ons

Wij zijn Olivier & Jolien, 2 vrienden met beiden een bijzonder grote affiniteit en bewondering voor kwaliteit en dan in het bijzonder voor de kwaliteit van ons eten en drinken. Beide zijn we al jaren gedreven en ervaren in de voedingssector.

We houden van het beste, of nee, het “onbewerkte” beste wat de natuur te bieden heeft.

Vanuit die passie ontstond Ollie-Jolie. Met Ollie-Jolie maken we een alternatief op de kunstmatige dranken die de industrie te bieden heeft. Bij ons alleen maar kwaliteit en smaak zonder verdere toevoegingen.

Onze dranken zijn een evenwichtige blend van fruit, kruiden en thee. Nee het is geen “fruitsap” of zoals onze verpakking het uitschreeuwt: “this is no juice:  but fruit, herbs & tea”. Ollie-Jolie is een natuurlijke koolzuurvrije vruchtenfrisdrank zonder toegevoegde suikers. Gemaakt van een unieke combinatie van zongerijpt fruit, onze eigen kruidenblend en fijne biologische thee. 100% smaak, 0% artificiële rommel. Made with our love in Belgium.

We hebben 7 verschillende smaken voor elk wat wils. Van zuur naar zoet, van zoet naar bitter. Hetgeen ze allemaal gemeen hebben is dat ze zonder toegevoegde suikers gemaakt worden. Want wij houden van puur natuur!

De kleur die je ziet halen we rechtstreeks uit het fruit en de smaak al helemaal! 

Nieuwsgierig geworden of wij ook jouw dorst kunnen lessen met een smaakbom?